Ozive

ATELIER VOOR HERBESTEMMING

Met lef en liefde ontwikkelen

Synchroon is een pur sang projectontwikkelaar met meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van woning-, winkel- en herbestemmingsprojecten. Wij opereren vanuit de gedachte dat je door samen te werken meer kunt bereiken dan als je alleen werkt. Kenmerkend voor Synchroners is hun integriteit en maatschappelijk bewustzijn, gekoppeld aan een creatief-nuchtere benadering van ons vak. No-nonsense, met veel kennis en ervaring.


Conceptuele aanpak

Bij de start van een ontwikkeling laten wij ons inspireren door de plek en de wensen van de (beoogde) gebruikers, om vervolgens onze ideeën te vertalen naar een origineel en integraal concept. Onze marketingaanpak en het intensieve verkooptraject dat daarop volgt, staat garant voor maximale inspanning om de gewenste afzet van woningen en winkels te bereiken. Middels woonworkshops betrekken wij potentiële kopers bij het ontwerpproces en wordt de klant co-creator van zijn eigen woonomgeving. Wij werken intensief samen met aannemers (co-makers) om vervolgens het uitgewerkte project te laten realiseren.


Rol binnen Ozive

Kansen zien en benutten, dat is onze rol binnen Ozive. We kennen de vragen uit de markt, de wensen van gebruikers en het beschikbare potentieel. Wij bekijken een herbestemmingsopgave vanuit rendement en ontwikkelmogelijkheid. Als wij een mogelijkheid zien tot herontwikkeling, dan bent u ook zeker van een afzetmarkt.


Focus

Synchroon verwerft locaties, ontwikkelt en realiseert woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimte voor eigen rekening en risico. Steeds vaker gebruiken we bestaande gebouwen voor het herontwikkelen van nieuwe functies en bestemmingen. Hiermee leveren wij een bijdrage aan het hergebruik van waardevol leegstaand vastgoed.